Losos glaziran medom s limetom i malinama

  • Kopiraj link u međuspremnik
Losos glaziran medom s limetom i malinama main image
Razina pripreme
Jednostavno
Vrijeme pripreme
20 Minute
Vrijeme kuhanja
10 Minute
Porcija
4 ljudi
Slatkoća meda i maline, kisela nota limete i okus lososa kombiniraju se s delikatnim 100% parnim kuhanjem W7 - W Collection uređaja. Recept koji zadovoljava vaša osjetila sa zaokretom slatkoće.
Losos glaziran medom s limetom i malinama ingredients
Bez glutenska
Pesketarijanska
Raznovrsna

Sastojci

  • Svježi fileti lososa 600 g
  • Med 30 g
  • Maline 100 g
  • Balzamični ocat 20 ml
  • Svježi bosiljak 1 gomila
  • Limeta 1
  • Ružičasti papar prstohvat
  • Morska sol prstohvat
Losos glaziran medom s limetom i malinama - video cover

Koraci

1. U zdjeli pomiješajte med i sok od limete.
2. Stavite filete lososa na posudu za pečenje, pa ih premažite mješavinom meda i začinite ga žličicom mljevenog ružičastog papra i morske soli.
3. Postavite posudu za pečenje u pećnicu na posebnu perforiranu tavu za kuhanje na pari.
1. Losos glaziran medom s limetom i malinama - step1
2. Losos glaziran medom s limetom i malinama - step2
3. Losos glaziran medom s limetom i malinama - step3
4. Napunite spremnik tekućom vodom dok zaslon ne pokaže da je spremnik pun.
5. Odaberite funkciju čiste pare, pa postavite temperaturu na 95° C, a vrijeme kuhanja na 10 minuta.
6. Izblendajte maline s balzamičnim octom i lišćem bosiljka.
4. Losos glaziran medom s limetom i malinama - step4
5. Losos glaziran medom s limetom i malinama - step5
6. Losos glaziran medom s limetom i malinama - step6
7. Posložite filete lososa u tanjure za posluživanje s pireom od maline i sokovima od kuhanja.
8. Ukrasite svježim listićima bosiljka i poslužite.
8. Losos glaziran medom s limetom i malinama - step8