Oslić pohan na mediteranski

  • Kopiraj link u međuspremnik
Oslić  pohan na mediteranski main image
Razina pripreme
Jednostavno
Vrijeme pripreme
20 Minute
Vrijeme kuhanja
Chefplus: 11 min
Supreme: 13 min
Porcija
4 ljudi
Delikatni oslić kuhan tako da se stvori ukusna korica dok unutrašnjost ostaje sočna, zahvaljujući inovativnom Crisp Fry kuhanju.
Oslić  pohan na mediteranski ingredients
Pesketarijanska
Raznovrsna

Sastojci

  • File oslića 500 g
  • Krušne mrvice 200 g
  • Peršin 2 lista
  • Mažuran 2 lista
  • Bosiljak 2 lista
  • Limun 1
  • Majčina dušica 2 lista
  • Češnjak 1 režanj
  • Ekstra djevičansko maslinovo ulje 4 pune žlice
  • Sol prstohvat
  • Bijeli papar prstohvat

Koraci

1. Svo začinsko bilje, češnjak i koricu limuna nasjeckajte i stavite u zdjelu s krušnim mrvicama.
2. Dodajte ulje, sol i papar.
3. Oslić narežite na komade debljine oko 1 prsta, umočite ih u krušne mrvice, pritiskajući da se zalijepe.
4. Stavite filete na poseban Crisp tanjur.
5. Stavite Crisp tanjur u mikrovalnu pećnicu, odaberite Fry Crisp funkciju i postavite vrijeme kuhanja na 13 minuta.
6. Nakon kuhanja, poslužite s preostalim začinskim biljem pomiješanim s uljem, u obliku kremastog umaka.