Lijepa i elegantna priprema, dobra i za vaše srce i dušu.
Sastojci
- Svježi fileti brancina 2
- Mango 300 g
- Krušne mrvice 120 g
- Limeta 1
- Mljeveni orasi 30 g
- Svježi mažuran 1 grančica
- Sol prstohvat
Koraci
1.
Odvojite listiće mažurana od grančice, te ih dodajte krušnim mrvicama.
2.
Dodajte 2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja i pomiješajte sa smjesom mrvica.
3.
Postavite filet na dasku za rezanje i prerežite ga na pola ostavljajući donji dio pričvršćen.
2.
3.
4.
Stavite filete u krušne mrvice i lagano pritisnite kako bi se zalijepile za ribu.
5.
Preklopite filete kako biste formirali pletenicu te ih stavite na Crisp tanjur.
6.
Stavite tanjur na rešetku pa u mikrovalnu pećnicu.
4.
5.
6.
7.
Odaberite Dual Crisp Fry funkciju, pohani fileti ribe, pa pritisnite Start.
8.
Tijekom kuhanja narežite mango na pola, pa izvadite meso manga.
9.
Pomiješajte meso manga sa sokom limete i prstohvatom soli.
7.
8.
10.
Kad je spremno, poslužite riblje filete s umakom od manga i pospite mljevenim orasima.