Klasik indonezijske kuhinje prilagođen mediteranskom stilu, savršen za trenutak dijeljenja bez napora
Sastojci
- Organska pileća prsa 400 g
- Bademovog brašna 100 g
- Maslaca od kikirikija 2 žlice
- Umaka od soje 2 žlice
- Ljutike 2
- Limeta 1
- Morske soli prstohvat
- Bambusovih ražnjića 8
- Suncokretovog ulja 4 žlice
Koraci
1.
Izrežite piletinu na duge tanke trakice
2.
Nabodite pileće trakice na ražnjiće
3.
U zdjelu stavite bademovo brašno
1.
2.
3.
4.
U brašno dodajte maslac od kikirikija i sojin umak (soja sos)
5.
Sitno nasjeckajte ljutiku i dodajte ju smjesi
6.
Žlicom prekrijte ražnjiće smjesom od badema i kikirikija
4.
5.
6.
7.
Posložite ražnjiće na poseban Crisp tanjur za prženje u mikrovalnoj pećnici
8.
Stavite tanjur u mikrovalnu pećnicu
9.
Postavite CrispFry funkciju, unesite težinu i pritisnite Start kako biste započeli kuhanje
7.
8.
9.
10.
U međuvremenu, umutite sok od limete s uljem i soli
11.
Kad je gotovo, izvadite ražnjiće
12.
Poslužite uz malo morske soli i umaka od limete
10.
11.
12.